Mandela Bangles i flotte farver hos Ideen fra Feen.
Mandela Bangles i flotte farver hos Ideen fra Feen.

Mandela Bangle

DKK 280,00
Disse flotte og eftertragtede armbånd i sølv, kobber og sort kan f.eks. anvendes til personlige gaver med "make an inprint", dvs. man efterfølgende får indgraveret en begivenhed i armbåndet som konfirmation osv.
 
Ambassadører i hele verden har I årtier kæmpet for Nelson Mandela i hans kamp for ligestilling i hans land samt i hele verden. Denne gang bliver hans arv brugt i en ny kamp for verden. 46664 er et innovativt aids initiativ, som samarbejder med enkeltpersoner,virksomheder og regeringer for at fokusere på udryddelsen af HIV / aids i hele verden. 46664 Bangles program behandler alle grunde der fører til spredning af denne forfærdelige sygdom, f.eks: fattigdom, arbejdsløshed, ulighed mellem kønnene, diskrimination og håbløshed.
 
Nu er det i dine hænder og vores hænder. "Nelson" og "46664" armbånd er en smuk måde at støtte velgørenheden på og placere venner, hvor der er mest brug for dem.
 
Hvert kobber, sølv, guld og platin armbånd er designet til at være slående, men de er alle sammen lavet til at være opløftende.
Mandela armbånd er de nyeste og viser Nelson Mandelas underskrift, og 46664 viser Nelson Mandelas fangenummer og det årstal han blev fængslet. 46664 er specielt eftertragtede da de ikke længere produceres. 
 
Produktionen af Mandela Bangles giver jobs til dem, som laver dem og uddannelse samt behandling til dem, der har størst behov herfor og stolthed for dem, som går med dette unikke unisex Mandela armbånd. Alle armbånd har deres eget unikke nummer, så derfor vil alle armbåndsejere kunne få et certifikat på lige netop deres armbånd med deres unikke nummer. (Gælder selvfølgelig alle armbånd)
 
Når du køber et Mandela armbånd, betyder det, at du er klar til denne udfordring at blive ambassadør for Nelson Mandela Lirbary Project og gøre en reel forskel i livet for dem, der risikerer deres liv pga. HIV / AIDS. At købe et Mandela armbånd er mere end at give "en gang" til velgørenhed..! Det giver støtte til at skabe bæredygtige programmer til uddannelse og pleje for dem, der er berørt af denne pandemi. Det har potentiale til at ændre liv og frigive muligheder i hele samfundet. Dette opnås ved at yde støtte til Nelson Mandela Lirbary programmer i hele Afrika, samt andre relaterede initiativer fra Nelson Mandela Fonden. Et Mandela armbånd er ikke bare en fashion statement, det er et udtryk for ansvar.! Det er din mulighed for at fortælle verden, at alle mennesker kan gøre en forskel med dette bidrag. Ved at bære dit armbånd viser du, at du har taget ordene fra Nelson Mandela til hjertet og er forpligtet til at skabe en fremtid, som dine børn og dine kære gerne vil leve i.
 
Går du med et Mandela armbånd eller med et 46664 armbånd  betyder det, at du hver dag kan bære den omfavnelse af en af verdens mest inspirerende mænd, Nelson Mandela. Vis din støtte, det gør vi.
Varenummer: Mandela Bangles

Relaterede varer

Kertelys hvide fra Bloomingville

Bundt med 7 stk kertelys fra ...

Pris: DKK 29,00
Listepris DKK 0,00
Pokal  i grøn glas, mellem

Pokal i grøn meleret metalagtig ...

Pris: DKK 199,95
Listepris DKK 0,00
Lyse grønne pyntesten

Lysegrønne pyntesten ser flot ud i ...

Pris: DKK 20,00
Listepris DKK 0,00