Mandela Bangle, Mandela armbånd, Nelson Mandela,

Mandela Bangle My Copper

DKK 280,00
My Copper kollektionen er smalle og findes i mat kobber og sort.
Ambassadører i hele verden har I årtier kæmpet for Nelson Mandela i hans kamp for ligestilling i hans land samt i hele verden. Denne gang bliver hans arv brugt i en ny kamp for verden. 46664 er et innovativt aids initiativ, som samarbejder med enkeltpersoner,virksomheder og regeringer for at fokusere på udryddelsen af HIV / aids i hele verden. 46664 Bangles program behandler alle grunde der fører til spredning af denne forfærdelige sygdom, f.eks: fattigdom, arbejdsløshed, ulighed mellem kønnene, diskrimination og håbløshed.
 
Nu er det i dine hænder og vores hænder. "Mandela" armbånd er de nyeste i rækken og armbåndet er en smuk måde at støtte velgørenheden på og placere venner, hvor der er mest brug for dem.
 
Produktionen af Mandela Bangles giver jobs til dem, som laver dem og uddannelse samt behandling til dem, der har størst behov herfor og stolthed for dem, som går med dette unikke unisex Mandela armbånd. Alle armbånd har deres eget unikke nummer, så derfor vil alle armbåndsejere kunne få et certifikat på lige netop deres armbånd med deres unikke nummer. (Gælder selvfølgelig alle armbånd)
 
Når du køber et Mandela armbånd, betyder det, at du er klar til denne udfordring at blive ambassadør for Nelson Mandela Lirbary Project og gøre en reel forskel i livet for dem, der risikerer deres liv pga. HIV / AIDS. At købe et Mandela armbånd er mere end at give "en gang" til velgørenhed..! Det giver støtte til at skabe bæredygtige programmer til uddannelse og pleje for dem, der er berørt af denne pandemi. Det har potentiale til at ændre liv og frigive muligheder i hele samfundet. Dette opnås ved at yde støtte til Nelson Mandela Lirbary programmer i hele Afrika, samt andre relaterede initiativer fra Nelson Mandela Fonden. Et Mandela armbånd er ikke bare en fashion statement, det er et udtryk for ansvar.! Det er din mulighed for at fortælle verden, at alle mennesker kan gøre en forskel med dette bidrag. Ved at bære dit armbånd viser du, at du har taget ordene fra Nelson Mandela til hjertet og er forpligtet til at skabe en fremtid, som dine børn og dine kære gerne vil leve i.
 
Går du med et Mandela armbånd  betyder det, at du hver dag kan bære den omfavnelse af en af verdens mest inspirerende mænd, Nelson Mandela. Vis din støtte, det gør vi.
Varenummer: Mandela Bangles

Relaterede varer

Kort med blomster

Flot kort med blomster og ...

Pris: DKK 15,00
Listepris DKK 0,00
Lille kort med guldsmed fra Lene Bjerre

Flot kort med guldsmed fra Lene ...

Pris: DKK 12,00
Listepris DKK 0,00
Lyse grønne pyntesten

Lysegrønne pyntesten ser flot ud i ...

Pris: DKK 20,00
Listepris DKK 0,00