Levering
af blomster

x
Vi leverer blomster til disse postnumre:

8370 Hadsten

8870 Langå

8900 Randers C

8920 Randers NV

8930 Randers NØ

8940 Randers SV

8960 Randers SØ

8970 Havndal

8981 Spentrup

8983 Gjerlev

8990 Fårup

Blomster til begravelse

Hos Ideen Fra Feen er vi specialister i begravelsesbinderi. Vi gør altid vores ypperste for at leve op til den enkelte kundes ønsker og forventninger. Vi har fokus på at binde en smuk og ikke mindst personlig sidste hilsen, hvor vi lytter til kundens tanker og ideer. Hos os laver vi alt fra klassisk begravelsesbinderi til anderledes blomster til begravelse, hvor tidens moderne tendenser afspejles. Har du derfor en speciel ide eller ønske til, hvordan en krans eller kistepynt skal se ud, så kontakt butikken eller kig forbi vores fysiske butik, hvor vi sammen udvælger de helt rette blomster og den ønskede stilart.

Ideen Fra Feen binder smukke og stemningsfyldte blomster til begravelsen

En begravelse er en sørgemodig begivenhed, så det er vigtigt at skabe et smukt og stemningsfyldt sidste farvel. Du kan gøre dette ved at give smukke blomster til begravelse, som vil pynte flot i kirken og omkring kisten. Hvis du vil gøre dit sidste farvel endnu mere personligt, kan du tilføje et personligt bånd og hilsen til dine begravelsesblomster. Hos Ideen Fra Feen trykker vi vores egne bånd, hvor du frit kan vælge mellem mange forskellige nuancer. Vi tilbyder levering af dine begravelsesblomster direkte til kirken, hvor vi bringer dine blomster ud senest en time før ceremonien. Såfremt du selv ønsker at medbringe blomsterne til kirken, kan vi alternativt levere dem til din egen bopæl.

Feen.dk og egen chauffør

På vores feen.dk har du mulighed for at få et overblik over vores begravelsesbinderi, samt vores øvrige sortiment til andre begivenheder. Her kan du udforske og lade dig inspirere. Finder du blomster, som er lige efter dit ønske, kan du nemt bestille direkte fra webshoppen. Skal du sende blomster til Randers, Hadsten eller omegn, så bestil dem derfor gerne hos os. Vi har egen chauffør og tilbyder levering samme dag, ved bestilling før kl.14.

Send en flot kondolence buket

Det er betydeligt at vise medfølelse og sende varme tanker gennem blomsterne til de pårørende fx Kondolence buketten.

Smukke blomster til begravelse – forskellige farver, størrelser og prisklasser

Der er ingen tvivl om, at en begravelse er en af de mest triste og sørgmodige begivenheder, der findes. De fleste af os vil for alt i verden gerne undgå begravelser, men det er desværre umuligt at undgå, da livet jo som bekendt går sin naturlige gang. En begravelse er dog en god anledning til at ære den afdøde samt vise vedkommende den sidste respekt. Samtidig er det også en god anledning til at vise sin medfølelse og sympati for de pårørende. Du kan gøre dette ved at købe smukke blomster til begravelse, som vil pynte fint i kirken og omkring kisten. Her hos Ideen fra Feen hjælper vi dig gerne med at finde de perfekte begravelsesblomster, som er lige i den afdødes ånd. Hvis du vil gøre dit sidste farvel endnu mere personligt, kan du også tilføje et personligt bånd og en personlig hilsen til din begravelsesbuket.

Når du skal vælge en blomst til begravelse, kan det til at starte med virke som en overvældende og uoverskuelig beslutning, fordi du har mange forskellige muligheder. Men det behøver det slet ikke at være, for vi står klar til at hjælpe dig med at udvælge de perfekte begravelse blomster. Du kan eksempelvis vælge mellem flere forskellige farver og størrelser på buketter til begravelse, så det kan være en god idé at have i tankerne, når du skal vælge. Derudover kan du også få blomster til begravelse i flere forskellige prisklasser, så du har mulighed for at købe en flot begravelses buket, uanset hvor langt din pengepung rækker.

Hvilke blomster skal du vælge til begravelsesbuketten?

Det kan være svært at vælge de perfekte blomster til begravelse. Men hvad er de perfekte begravelsesblomster egentlig? Det kan være svært at afgøre, men hvis du vil være sikker på at ære den afdøde, kan du overveje at vælge blomster, der afspejler vedkommendes personlighed. På den måde gør du din buket til begravelse meget personlig, og du kan sige dit sidste farvel på en mindeværdig måde. Hvis du vil vælge din begravelsesbuket efter den afdødes personlighed, kan du eksempelvis tænke over, om vedkommende havde en yndlingsblomst, for så kan det være en idé at få lavet en begravelse buket, der har denne blomst i sig. Det kan også være, at vedkommende havde en eller flere yndlingsfarver, for så kan du med fordel bestille blomster til bisættelse, som har disse farver i sig. Der er mange muligheder, men det vigtigste må være at gøre din buket begravelse personlig.

Begravelse blomster til et smukt sidste farvel

Det kan være svært at vælge de rigtige blomster til begravelse, både i forhold til begravelsesblomster, men også i forhold til blomster til kirkegården. Der er nemlig flere forskellige typer af bisættelse blomster, du kan vælge, og det er forskelligt fra person til person, hvad man foretrækker. Hos Ideen fra Feen har vi et bredt udvalg af begravelsesbinderi, og vi hjælper dig gerne med at finde blomster begravelse, så du kan sige det sidste farvel til den afdøde på en smuk og mindeværdig måde. 

Hvis du er meget i tvivl om, hvilken type begravelsesbuket du skal købe, og den afdøde ikke var i din helt nære relation, så kan du også overveje at spørge de nærmeste pårørende, om vedkommende havde nogle specifikke ønsker til sin begravelse. På den måde kan du være sikker på at medbringe en blomst begravelse, som falder lige i den afdødes ånd. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for hjælp til at vælge eller sammensætte den helt perfekte buket til begravelse. Herunder kan du læse mere om nogle af de typer af blomster til begravelse, du kan vælge imellem.

Bårebuketter

Når du er til begravelse i kirken, vil du sandsynligvis se flere forskellige bårebuketter. Bårebuketter er båreblomster, som ligger på kirkegulvet under begravelsen, og de er udformet, så de ikke tager skade, når de ligger på gulvet. Hos os kan du bestille en smuk bårebuket, der kan pryde kirkegulvet. Du bestemmer selv, hvor stor den skal være, og du kan selv være med til at bestemme, hvilke farver der skal indgå i bårebuketten.

Krans til begravelse

Du kan også vælge en smuk blomsterkrans i stedet for en bårebuket. En krans til begravelse kan både være med til at pryde kisten i kirken, eller den kan placeres ved gravstedet efter begravelsen. Hos os finder du også et udvalg af forskellige blomsterkranse i forskellige størrelser og farver. Du kan selv være med til at bestemme, hvordan den skal se ud, og så gør vi vores bedste for at lave en smuk blomsterkrans ud fra dine ønsker.

Kistepynt

Du kan også bidrage til at udsmykke kisten med flotte blomster. Kistepynt, eller båredekoration, er unikt begravelsesbinderi, som lægges på kisten ved en begravelse. Her hos os kan du få unikt og personligt kistepynt i forskellige former, farver og størrelser, så du kan gøre dit sidste farvel både smukt og personligt.

Kasterose

Sidst, men ikke mindst, kan du også overveje kasteroser, når du skal medbringe blomster til begravelser. Til begravelser bliver der ofte benyttet roser, som man kaster ned til kisten i graven, og deraf stammer ordet kasterose. Du kan også vælge at lægge roserne ovenpå kisten, inden rustvognen kører afsted med kisten mod kirkegården.

Bestil blomster til begravelse med levering til Randers & omegn

Hvis du står i den forfærdelige situation, at du skal til begravelse, vil vi gerne hjælpe dig med at gøre oplevelsen lidt lettere at overskue. Hvis du er bosiddende i Randers eller omegn, og du mangler blomster til begravelse, så bestil dem gerne her hos os, da vi i så fald har mulighed for at levere dine begravelsesblomster direkte til kirken, eller hjem til din bopæl.

Når du bestiller blomster til begravelse her hos os, har du mulighed for at vedlægge en personlig hilsen, eller du kan bestille et bånd med en personlig hilsen på, som bliver lagt ved din begravelsesbuket. Herfra vil vi gøre vores allerbedste for at hjælpe dig med dine blomster til begravelse, så du har én mindre ting at tænke på i den svære tid.