Levering
af blomster

x
Vi leverer blomster til disse postnumre:

8370 Hadsten

8870 Langå

8900 Randers C

8920 Randers NV

8930 Randers NØ

8940 Randers SV

8960 Randers SØ

8970 Havndal

8981 Spentrup

8983 Gjerlev

8990 Fårup

Generelt

Betaling

Vi modtager Dankort, Visa, Visa Elektron, Mastercard, Maestro, American Express, JCB og Eurocard, og du kan overføre via bank. Beløbet hæves først på din konto når varen sendes. Du får også en mail om at pakken er sendt.
Når du overfører via bank, sender vi din pakke når betalingen inkl. fragt er registreret på vores konto.

Alle priser er inklusive moms og handelen indgås på dansk.

Sikkerhed
Vi sætter sikkerheden meget højt. Ved elektronisk betaling bruges en sikker kryptering, og betalingssystemet der leveres af Quickpay.dk er godkendt af Nets.

Feen.dk tager forbehold om utilsigtede fejl i butikken. Det være sig udsolgte varer, priser eller varetekst.

Persondatapolitik
Vi overdrager ingen personlige oplysninger der registreres på Feen.dk, og de bliver ikke tilgængelige for tredjemand på nogen måde. Informationer opvares på tryg vis og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos firmaet Ideen fra Feen. Ideen fra Feen behandler alle personoplysninger i overensstemmelse med persondataloven.

Brugskunst

Fragtpriser, levering og forsendelse 
(gælder for Danmark)
Leveringstid 1-5 hverdage. Vi sender med GLS til nærmeste pakkeshop til en fast pris på kr. 59, dog med undtagelse af tung brugskunst hvor prisen i stedet udgør 89 kr.

Afsendelse af varer
Varen sendes hurtigst muligt og normalt først kommende hverdag. Der kan være små forsinkelser ved meget travle dage, men vi stræber efter at afsende din vare så hurtigt som muligt.
Hvis varen af en eller anden grund ikke er på lager, ringer eller mailer vi til dig så du får besked!

Du er meget velkommen til at ringe eller maile til os, hvis du har nogle spørgsmål!

Returret
Du har 14 dages returret hos Ideen fra Feen når du handler på nettet! Hvis ikke varen lever op til dine forventninger, sender du den tilbage til os. Varen skal dog være i samme stand som da du fik den.Vi tilbagefører hele det belastede beløb til din konto når vi har modtaget varen.

Reklamationsret
Du har 2 års reklamationsret ved fejl og mangler. Når du sender varen retur til os udbedrer vi enten fejlen eller ombytter den.

Reklamationsret
Ideen fra Feen yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse.
Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Ideen fra Feen indenfor rimelig tid.
Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering.
I forbindelse med reklamationssager afholder Ideen fra Feen returneringsomkostninger i rimeligt omfang.

Blomster

Fragtpriser og forsendelse (gælder kun for nedenstående postnumre)
Vi sender med egen chauffør til en fast pris på kr. 69,-.

Bestiller du til levering indenfor postnumrene 8370, 8900, 8920, 8930, 8940, 8960, 8970, 8981, 8983, 8870 8990 og afgiver du din bestilling inden kl. 14.00 på hverdage (lørdage bestilles fredag inden kl. 17.00) garanterer vi levering samme dag i de nævnte postnumre. Levering på bestemte tidspunkter af dagen kan ikke loves, men vi gør selvfølgelig alt hvad vi kan, for at opfylde dine ønsker. Normalt leverer vi din blomsterhilsen indenfor butikkens normale åbningstid. Ved levering til begravelser, kan bestemt tidspunkt på dagen ønskes. Vi skal dog have din bestilling 5 timer før begravelsen finder sted.

Vi garanterer, at din blomsterhilsen er frisk ved modtagelsen, at udbringning sker på den ønskede dag, og at værdien af blomsterne svarer til det bestilte. Vi gør opmærksom på, at der på dage med ekstra mange leveringer, kan forekomme uregelmæssigheder omkring leveringstidspunktet. Det kan eksempelvis være Mors Dag, Valentins Dag, eller på dage med mange begravelser. Uregelmæssigheder kan også forekomme på dage med ekstreme vejrforhold.

Er modtageren ikke hjemme når vi kommer med din blomsterhilsen, kan vi sætte den ved døren. Vi erstatter dog ikke bortkomne bestillinger. 

Fortrydelsesret (Blomster)

Da varen er specielt tilpasset kunden, er der ingen fortrydelsesret ved købet, men der er en reklamationsret på 5 dage efter modtagelsen af produktet. Hvis der er en reklamation skal man kontakte ideenfrafeen.dk der vil behandle reklamationen. Det kan ske på tlf. 86447724 der kan også rettes henvendelse til nedenstående adresse: Bøgelundsvej 68, Askildrup, 8940 Randers SV.

Reklamationsbehandling (Blomster)

ideenfrafeen.dk giver 5 dages holdbarhedsgaranti. Ved reklamation vil sagen blive behandlet hurtigst muligt. Hvis kunden har fulgt brugsanvisningen der følger med varen, og der er noget galt med holdbarheden, vil ideen@feen.dk ombytte varen eller returnere pengene på købers konto.