Levering
af blomster

x
Vi leverer blomster til disse postnumre:

8370 Hadsten

8870 Langå

8900 Randers C

8920 Randers NV

8930 Randers NØ

8940 Randers SV

8960 Randers SØ

8970 Havndal

8981 Spentrup

8983 Gjerlev

8990 Fårup

Konfirmation

Foråret og lysere tider er synonyme med konfirmationsplanlægning. Det er nemlig konfirmationstid, og det skal selvfølgelig fejres når man indtræder i de voksnes rækker. Er du på udkig efter smukke, klassiske eller farverige blomster til din konfirmation, eller som en konfirmationsgave, så kan du helt sikkert finde det i vores sortiment. Ideen Fra Feen tilbyder et stort udvalg af blomster til konfirmationen. Forkæl konfirmanden med en konfirmationsrose eller rosebuket i kirken eller til den store fest. Det er yderst populært at give røde eller blå roser til konfirmanden, og der er ligeledes tradition for at konfirmanderne indbyrdes overrasker hinanden med disse roser.

Viser alle 35 resultater

Blomsterdekorationer til konfirmationer

Det er svært at snakke om bordpynt, uden at det også involverer blomster. Blomster til konfirmationen er den mest klassiske form for bordpynt, og du kan være sikker på, at gæsterne altid værdsætter smukke blomster på bordet. Blomsterdekorationer er med til at skabe et helt særligt udtryk og sætter den rette stemning til konfirmationen. Hvis du er i tvivl om, hvilke blomsterdekorationer der skal være til din konfirmation, så tøv ikke med at kontakte os på telefon eller mail. Her står vi hos Ideen Fra Feen klar til at vejlede og guide dig, så vi sammen kan finde de flotteste konfirmationsblomsterdekorationer til dig.

Levering af konfirmationsblomster

Hvis du ikke selv har mulighed for at være til stede på konfirmationsdagen, kan Ideen Fra Feen sørge for at levere din buket til den valgte adresse – dog undtagen søndage og helligdage. Hos Ideen Fra Feen tilbyder vi personlig blomsterlevering, da vi har egen chauffør, som dagligt bringer ud i Randers, Hadsten og omegn. Du kan også få blomsterne leveret til din adresse dagen før konfirmationen, så du selv kan overrække dem til konfirmanden på den store dag. Husk dog at bestille inden kl. 14. senest dagen før.