Levering
af blomster

x
Vi leverer blomster til disse postnumre:

8370 Hadsten

8870 Langå

8900 Randers C

8920 Randers NV

8930 Randers NØ

8940 Randers SV

8960 Randers SØ

8970 Havndal

8981 Spentrup

8983 Gjerlev

8990 Fårup

Gavekurve & Specialiteter

En gavekurv kan bruges til gave ved mange lejligheder. Ligefra fødselsdagsgave til værtsgave eller værtindegave. En gavekurv kan også være en glædelig overraskelse, hvis en, du holder af, har brug for lidt forkælelse i svær periode. Med en gavekurv kan du glæde modtageren med både blomster, chokolade, vin og mange andre lækkerier. Det er den perfekte gave til manden eller kvinden, der har alt.

Det bedste samlet i én gave

I en gavekurv kan du sammensætte en gave med flere herligheder. Så har du svært ved at vælge mellem blomster og vin, så kan du med en gavekurv kombinere og glæde med begge dele. Vi tilbyder et spændende udvalg af forskellige gavekurve i forskellige prisklasser og med forskelligt indhold. Der er både gavekurve med udsøgt kvalitetschokolade, samt gavekurve med eksempelvis lækre krydderier, madvarer, te, vine, håndsæber og flotte buketter. Gavekurvene er fyldte med skønne sager, der passer til enhver smag. 

Overrask med gavekurv levering 

Der er næsten ikke noget bedre end en glædelig overraskelse. Især hvis man er syg eller på anden måde føler sig lidt trist til mode. Det er meget opløftende at modtage blomster eller en gavekurv fra en, som ønsker god bedring. Det er smuk gestus, og det bliver sjældent glemt af modtageren. Har du ikke mulighed for selv at overrække gavekurven personligt, så kan du bestille med levering, så du stadig kan glæde og overraske en, du holder af. 

En gavekurv tilbyder lidt af alt det bedste, og det er en gave, som du aldrig går galt i byen med. Hvad enten du skal glæde en mand eller kvinde, ung som voksen, så kan du finde gavekurve med gode lækkerier til enhver smag. Vi hjælper dig gerne på vej, og her på siden kan du læse meget mere om kurvenes indhold.