Fra: 68DKK
Summerbird flødeboller – Klassisk, forår og lakrids
Mini Classic består ganske enkelt af en marcipanbund lavet på spanske mandler, toppet med en tæt skum tilsmagt med vanilje. Derefter er den overtrukket med mørk chokolade Peru 61 %. En lille bid af et svundet dansk stykke håndværk, blot i nye klæder.
Mini Spring flødebollen består ganske enkelt af en marcipanbund lavet på valsende middelhavsmandler, herefter toppes den med en tæt skum tilsmagt med passion og mango. Afslutningsvis overtrækkes den med mørk chokolade 61 % og dekoreres med knust pistacie og granuleret rabarber
Mini Liquorice består af en marcipanbund tilsmagt med lakridssirup og granuleret rålakrids, toppet med en tæt skum tilsmagt med vanilje og lakridspulver. Derefter er den overtrukket med hvid chokolade og afslutningsvist drysset med granuleret rå lakrids.
Gaveæske med 6 stk. med tre smagsvarianter.