Levering
af blomster

x
Vi leverer blomster til disse postnumre:

8370 Hadsten

8870 Langå

8900 Randers C

8920 Randers NV

8930 Randers NØ

8940 Randers SV

8960 Randers SØ

8970 Havndal

8981 Spentrup

8983 Gjerlev

8990 Fårup

Fødselsdag

Fødselsdage er forbundet med flag, gaver og ikke mindst en stor fejring af fødselaren. Hos Ideen Fra Feen tilbyder vi fødselsdagsbuketter og gavekurve, så du kan sende en kærlig hilsen til den heldige fødselar.

En fødselsdag er en festdag og er derfor en belejlig anledning til at forkæle en, du holder af. En buket blomster til fødselsdag er derfor et oplagt valg til ham eller hende. Man går aldrig galt i byen med en buket fødselsdagsblomster, og det er en rigtig fin måde at lykønske fødselaren på.

Viser alle 41 resultater

Send din fødselsdagshilsen med et personligt kort

Fødselsdagsblomster er som sagt en sikker vinder, og en god overraskelse på dagen. Hos Ideen Fra Feen kan du bestille fødselsdagshilsner med din fødselsdagsbuket, som vil blive leveret efter eget ønske. Det er en god løsning til dig, der gerne vil markere en fødselsdag, og vise at du tænker på fødselaren. Når du vælger at overraske med en buket blomster eller en fin gavekurv på fødselsdagen, har du mulighed for at sende et personligt fødselsdagskort med. Et fødselsdagskort giver rig mulighed for at personliggøre din hilsen.

Ideer til en skøn fødselsdagshilsen

Vi tilbyder et stort sortiment indenfor hilsner til fødselsdage. Gå på opdagelse i vores mange smukke fødselsdagsbuketter og lækre gavekurve samt specialiteter, og sammensæt en hilsen, som vil bringe størst glæde for ham eller hende. Uagtet om fødselaren er til mere farverige blomsterbuketter eller til klassiske roser, finder du det hos os.

Levering af fødselsdagsblomster i Randers og omegn

Hos Ideen Fra Feen kan du bestille din fødselsdagshilsen, og hvis du eller modtageren bor i nærheden af vores butik i Randers, kan du få blomsterne leveret til døren. Vi tilbyder nemlig udbringning af blomster i Randers, Hadsten og omegn. Hos Ideen fra Feen har vi egen chauffør, og leverer dagligt blomster til vores kunder i Randers, Hadsten og omegn. Vi har desværre ikke mulighed for blomsterudbringning til hele landet, da vores egen chauffør sørger for en personlig blomsterlevering, og det er kun muligt at gøre i Randers og omegn, da vores butik er beliggende i Randers.