Levering
af blomster

x
Vi leverer blomster til disse postnumre:

8370 Hadsten

8870 Langå

8900 Randers C

8920 Randers NV

8930 Randers NØ

8940 Randers SV

8960 Randers SØ

8970 Havndal

8981 Spentrup

8983 Gjerlev

8990 Fårup

Kondolence

Udvis din medfølelse i en svær tid med en kondolencehilsen og et kondolencekort til de pårørende. Kondolencebuketter udtrykker nemlig sympati, respekt, omsorg og medfølelse til de efterladte. Derfor er det en god ide at sende en kondolencebuket, da det viser at du tænker på de pårørende i den svære tid. Selvom en kondolencebuket ikke fjerner sorgen, så er det en håndsrækning til modtageren, hvor du viser at vedkommende ikke står alene, samtidig signalerer buketten respekt og trøst. For de fleste mennesker er selve begravelsen en uoverskuelig tid og fyldt med sorg. Derfor vælger mange at sende en kondolencebuket et par dage efter selve begravelsen. 

Viser alle 2 resultater

Kondolencehilsen med et kondolencekort

Det mest traditionelle er at sende en smuk buket, men det er også en mulighed, at vise sin medfølelse ved at sende en gavekurv med et tilhørende kondolencekort. Det kan være utrolig svært at udtrykke sine følelser i sådan et kort, men det er en god måde at vise sin omsorg og respekt på til de pårørende. Selvom en personlig hilsen kan være at foretrække, så kan klassiske kondolence fraser, såsom ”Aldrig glemt, altid savnet”, ”Et sidste farvel” og ”Mine varmeste tanker” være lige så gode til at udtrykke sympati. 

Få din kondolencebuket leveret af Ideen Fra Feen eller afhent den i vores fysiske butik i Randers 

Hos Ideen Fra Feen kan du bestille din kondolencehilsen og udtrykke din sympati til de pårørende. Hvis du eller modtageren bor i nærheden af vores butik i Randers, kan du få kondolencehilsnen leveret direkte til døren. Vi tilbyder nemlig udbringning af i Randers, Hadsten og omegn.