Levering
af blomster

x
Vi leverer blomster til disse postnumre:

8370 Hadsten

8870 Langå

8900 Randers C

8920 Randers NV

8930 Randers NØ

8940 Randers SV

8960 Randers SØ

8970 Havndal

8981 Spentrup

8983 Gjerlev

8990 Fårup

Birch Nielsen

Birch Nielsen er en keramiker, der laver unik keramik til hjemmet. Al keramik er lavet i hånden, og det er nøje udvalgt, så ingen varer er ens. Her hos Ideen fra Feen har vi et bredt udvalg af unik keramik fra Birch Nielsen. Der findes ikke mange steder i Danmark, som forhandler Birch Nielsen, så derfor er du kommet til det helt rette sted, hvis du går op i unikhåndværk, hvor der er kælet for kvaliteten. Vi har keramik i mange forskellige størrelser, former og farver, og priserne varierer, så der er noget til enhver smag.

Birch Nielsens smukke kollektion af krukker og vaser er skabt af det hollandske brand Des Pots, som i mere end 30 år har specialiseret sig i at designe og producere kvalitetskeramik. Kollektionen er en farverig og original samling af unikaværker, der er skabt med omhu og præcision af dygtige producenter med hver sin stil og sit speciale.

Selvom hvert enkelt produkt i kollektionen er nøje designet og kreeret med øje for detaljen, så er det især den eventyrlige, farverige og unikke stil, der gør kollektionen til noget helt særligt. Birch Nielsens produkter har en helt tydelig DNA, som adskiller sig fra langt det meste boliginteriør, du ellers finder på hylderne i de danske butikker. Produkterne er i høj grad showpieces, som skaber et statement i dit hjem og tilfører personlighed, stil og glæde til din indretning.

Viser 1–50 af 109 resultater

Birch Nielsen vase

Hos Birch Nielsen har vi et stort udvalg af vaser. De varierer i form og størrelse, men de er rustikke og meget unikke. De passer til ethvert hjem og er med til at give dit hjem masser af personlighed og sjæl. En vase er meget mere end bare en holder, hvor du kan putte dine blomster i. En vase fra Birch Nielsen kan indgå som en markant del af din indretning, hvor du har den stående fremme, så alle kan få glæde af den, selvom du ikke nødvendigvis har nogen blomster at putte i vasen.

Birch Nielsen keramik

Med keramik fra Birch Nielsen sikrer du dig selv et stilfuldt og personligt hjem. Birch Nielsen keramik er kreeret med inspiration fra naturen, hvilket vores udvalg også bærer præg af, idet du primært kan finde keramik med finurlige former og farver kreeret af det hollandske brand Des Pots. Vores udvalg af keramik er i høj kvalitet, hvilket prisen kan bære præg af på nogle af varerne. Dog har vi priser, der kan matche de fleste pengepunge, så alle har mulighed for at pryde hjemmet med smukt og unikt keramik fra Birch Nielsen.